Benedick Blythe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Charlie
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Charlie Worthings (gościnnie)
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Bluckner (gościnnie)
7.5
Siedem lat w Tybecie
Seven Years in Tibet
1997 Oficer, nazista
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Guy Sweetman (gościnnie)
6.8 1992 Gavin Kennedy (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Morgan Walker (gościnnie)
7.8 1991 Philip White (gościnnie)
0.0 1989 Manfred (gościnnie)
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Hrabia Otto Von Munchweiller (gościnnie)
10.0 1984 Bob (gościnnie)
5.6
Twierdza
Keep, The
1983 Komando S.S.
7.5 1981 Handlarz Henderson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Benedick Blythe filmy Benedick Blythe najlepsze filmy Benedick Blythe zdjęcia Benedick Blythe galeria Benedick Blythe biografia Benedick Blythe nominacje Benedick Blythe nagrody i wyróżnienia Benedick Blythe filmografia Benedick Blythe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.