Ben Weber
Data urodzenia: 1972-05-14
Miejsce urodzenia: Bellingham, Waszyngton, USA
Stan cywilny: żona Kara Weber (od 21.10.2000)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Skipper Johnson (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Skipper Johnson (gościnnie)
7.5 2005 Skipper Johnson (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Skipper Johnson (gościnnie)
7.9 2002 Skipper Johnson (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Piechur (gościnnie)
6.2
Charlie Cykor
Gun Shy
2000 Skipper Johnson (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Skipper Johnson (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Skipper Johnson (gościnnie)
7.4
Miłość ma dwie twarze
Mirror Has Two Faces, The
1996 Skipper Johnson (gościnnie)
6.6 1996 Skipper Johnson (gościnnie)
6.0 1948 Skipper Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ben Weber filmy Ben Weber najlepsze filmy Ben Weber zdjęcia Ben Weber galeria Ben Weber biografia Ben Weber nominacje Ben Weber nagrody i wyróżnienia Ben Weber filmografia Ben Weber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.