Ben Shenkman
Data urodzenia: 1968-09-26
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Lauren Greilsheimer (od 17.09.2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Rob Harmon (gościnnie)
7.6 2010 Rob Harmon (gościnnie)
6.0 2010 Rob Harmon (gościnnie)
6.2
Człowiek sukcesu
Solitary Man
2009 Rob Harmon (gościnnie)
6.6
Na granicy prawa
Canterbury's Law
2008 Rob Harmon (gościnnie)
9.2
N.
2008 Rob Harmon (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Rob Harmon (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Rob Harmon (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Rob Harmon (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Rob Harmon (gościnnie)
8.3 2005 Rob Harmon (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Rob Harmon (gościnnie)
8.0
Anioły w Ameryce
Angels in America
2003 Louis Ironson / Anioł z Europy
7.0
Tajemniczy Joe
Joe Gould's Secret
2000 Rob Harmon (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Rob Harmon (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Rob Harmon (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Rob Harmon (gościnnie)
7.6
Pi
1998 Rob Harmon (gościnnie)
6.1
Złodziejski trick
Thick as Thieves
1998 Rob Harmon (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Rob Harmon (gościnnie)
7.4 1994 Rob Harmon (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Rob Harmon (gościnnie)
0.0

0 Rob Harmon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ben Shenkman filmy Ben Shenkman najlepsze filmy Ben Shenkman zdjęcia Ben Shenkman galeria Ben Shenkman biografia Ben Shenkman nominacje Ben Shenkman nagrody i wyróżnienia Ben Shenkman filmografia Ben Shenkman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.