Ben Murphy
Data urodzenia: 1942-03-06
Miejsce urodzenia: Jonesboro, Arkansas, USA
Stan cywilny: żona Jeanne Davis (1978-1981) rozwód

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Profesor Campbell
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Travis - 2006 (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 (gościnnie)
5.9 1998 Cornelius Stratton (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Porucznik Seth Mattinger (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Szef Frank Swerdlow (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Robert Houston (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Wielebny Henderson (gościnnie)
7.0 1995 Porucznik John Farrow (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Ethan Cooper (gościnnie)
0.0 1992 Terry Flynn
6.8 1992 Fred Manchester (gościnnie)
10.0 1991 Agent Jack Simpson (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Senator Grant Hemmings (gościnnie)
5.5
Partner z zaświatów
Shades of LA
1990 Chuck Yellin (gościnnie)
8.0 1988 Porucznik Dan Danko
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Tom Dalton (gościnnie)
0.0 1985 Paul Berrenger (1985)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Jack Haines (1989) (gościnnie)
5.5 1984 David Carson (gościnnie)
7.6 1984 John Riley (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Scott Lodge (gościnnie)
7.2
Wichry Wojny
Winds of War, The
1983 Warren Henry
10.0 1983 Patrick Sean Flaherty
8.3 1983 Alan Chamberlin (gościnnie)
6.3 1983 (gościnnie)
7.0 1982 Terry Noble (gościnnie)
5.5 1980 Will Chisholm
5.5 1979 Will Chisholm
6.2 1979 Fałszywy lekarz (gościnnie)
7.2 1978 Billy Blake (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Paul Dunbar (gościnnie (1979))
6.0 1976 Sam Casey
10.0 1973 Mike Murdoch
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Jerry Lambert (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
8.2 1968 Joe Sample
6.5 1968 (gościnnie)
8.0
Absolwent
Graduate, The
1967 Student podczas golenia(niewymieniony w czołówce)
6.2 1962 Wes Manning (1968) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ben Murphy filmy Ben Murphy najlepsze filmy Ben Murphy zdjęcia Ben Murphy galeria Ben Murphy biografia Ben Murphy nominacje Ben Murphy nagrody i wyróżnienia Ben Murphy filmografia Ben Murphy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.