Ben Mendelsohn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Robin Van Der Zee
0.0 2012
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Daggett
7.0
Zabić, to tak łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012
5.8
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 Russell
0.0
Elita zabójców
Killer Elite
2011 Martin
7.0 2011
6.9
Królestwo zwierząt
Animal Kingdom
2010 Andrew 'Papież' Cody
3.4 2010 Detektyw Meares
6.8
Zapowiedź
Knowing
2009 Phil Bergman
7.0 2009 Johnnie
8.0 2009 Vince
8.0 2004 Lewis
0.0 2001 (gościnnie) (on sam)
7.7 1999 Sko (gościnnie)
0.0 1996 Biz
6.2
Syreny
Sirens
1994 Lewis
7.5
Mapa ludzkiego serca
Map of the Human Heart
1993 Chłopiec na farmie
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Dale Banks (gościnnie)
7.1 1992 Carey
10.0 1989 Max Fisher / Phillip Barton (gościnnie)
10.0 1988 Lindsay Seymour
0.0 1986 Batholomew 'Bart' Jones
7.0
Hendersonowie
Henderson Kids, The
1985 Ted Morgan
8.0 1981 Luke Dawson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ben Mendelsohn filmy Ben Mendelsohn najlepsze filmy Ben Mendelsohn zdjęcia Ben Mendelsohn galeria Ben Mendelsohn biografia Ben Mendelsohn nominacje Ben Mendelsohn nagrody i wyróżnienia Ben Mendelsohn filmografia Ben Mendelsohn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.