Ben Johnson
Data urodzenia: 1918-06-13
Miejsce urodzenia: 1996-04-08
Stan cywilny: Foraker, Oklahoma, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2000 (gościnnie)
6.8
Czułe słówka: Ciąg dalszy
Evening Star, The
1996 Arthur Cotton
6.1
Anioły na boisku
Angels in the Outfield
1994 Hank Murphy
7.9 1992 Geronimo Bill
6.5 1991 Jesse Dalton, ojciec H.D.
5.5
Okrutna przeszłość
Back to Back
1990 Eli Hix
7.5 1990 on sam (1991) (gościnnie)
6.9
Obcy na mojej ziemi
Stranger on My Land
1988 Vern Whitman
7.6
Mistrzowie
Champions
1984 Burly Cocks
7.0
Dziki Dziki Zachód
Wild Times
1980 Doc Bogardus
5.8
Rój
Swarm, The
1978 Felix
7.1
Sugarland Express
Sugarland Express, The
1974 Kapitan Harlin Tanner
7.5 1973 Melvin Purvis
8.4 1973 Szeryf 'Mean John' Simpson
7.3
Powiesić go wysoko
Hang 'Em High
1968 Szeryf Dave Bliss
10.0 1966 Sleeve
7.2 1965 Sierżant Chillum
10.0 1965 Bill Latigo (gościnnie)
8.0 1963 Burt Wade (gościnnie)
5.5 1962 Rex Donally (gościnnie)
6.2 1962 Spinner (1963) (gościnnie)
7.9
Dwa oblicza zemsty
One-Eyed Jacks
1961 Bob Amory
6.6 1960 Del (gościnnie)
10.0 1959 Kierowca / Tarp (gościnnie)
7.4 1959 Deputowany szeryf Ben Johnson (gościnnie)
7.8 1955 Oficer patrolujący pogranicze (gościnnie)
7.4 1955 Ben Crown (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Szeryf (gościnnie)
8.7 1954 George Bradley (gościnnie)
9.5 1952 Tex Barton (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ben Johnson filmy Ben Johnson najlepsze filmy Ben Johnson zdjęcia Ben Johnson galeria Ben Johnson biografia Ben Johnson nominacje Ben Johnson nagrody i wyróżnienia Ben Johnson filmografia Ben Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.