Belinda McClory
Data urodzenia: 1968-11-01
Miejsce urodzenia: Adelajda, Australia
Stan cywilny: mąż Jon Hewitt (od 30.01.1999)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Switch
7.7
Matrix
Matrix, The
1999 Switch
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Switch
10.0 1997 Switch
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Switch
4.0 1994 Switch
0.0 1993 Switch

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Belinda McClory filmy Belinda McClory najlepsze filmy Belinda McClory zdjęcia Belinda McClory galeria Belinda McClory biografia Belinda McClory nominacje Belinda McClory nagrody i wyróżnienia Belinda McClory filmografia Belinda McClory aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.