Beatriz Pizano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Pani Garciz (gościnnie)
0.0 1997 Pani Garciz (gościnnie)
0.0 1996 Pani Garciz (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Pani Garciz (gościnnie)
7.0 1987 Pani Garciz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beatriz Pizano filmy Beatriz Pizano najlepsze filmy Beatriz Pizano zdjęcia Beatriz Pizano galeria Beatriz Pizano biografia Beatriz Pizano nominacje Beatriz Pizano nagrody i wyróżnienia Beatriz Pizano filmografia Beatriz Pizano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.