Beatrice Kessler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Gertrud Fellhorn(gościnnie)
5.0 1996 Dr Marion Fabian (1996-1999)
0.0 1995 (gościnnie)
2.0 1994 Carla Hansen (gościnnie)
4.5 1993 Beate Eicke
0.0 1987 Corinna Grünberg z domu Martens
5.0 1981 Petra Ziegler (gościnnie)
7.0 1978 Clarissa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beatrice Kessler filmy Beatrice Kessler najlepsze filmy Beatrice Kessler zdjęcia Beatrice Kessler galeria Beatrice Kessler biografia Beatrice Kessler nominacje Beatrice Kessler nagrody i wyróżnienia Beatrice Kessler filmografia Beatrice Kessler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.