B.D. Wong
Data urodzenia: 1960-10-24
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr John Lee
7.3
Jezioro Salton
Salton Sea, The
2002 Bubba
5.9 2000 Dennis (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dr George Huang (2001-)
7.5
Siedem lat w Tybecie
Seven Years in Tibet
1997 Ngawang Jigme
8.2
Oz
1997 ksiądz Ray Mukada
8.2
Oz
1997 ksiądz Ray Mukada
6.5
Krytyczna decyzja
Executive Decision
1996 Sierżant Louie
7.0 1996 (głos)
6.9
Ojciec panny młodej II
Father of the Bride Part II
1995 Howard Weinstein
10.0 1995 Johnny Chen (gościnnie)
6.2
Najemnicy
Men of War
1994 Po
7.2
Spec
Ref, The
1994 Dr Wong, doradca małżeński
10.0 1994 Stuart
6.1
Niezwykła randka
Mystery Date
1991 James Lew
6.7
Ojciec panny młodej
Father of the Bride
1991 Howard Weinstein
6.5
Nowicjusz
Freshman, The
1990 Edward
6.6
Rodzinny interes
Family Business
1989 Jimmy Chiu
6.3
Karate Kid 2
Karate Kid II
1986 Chłopak na ulicy
10.0 1972 Johnny Angel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

B.D. Wong filmy B.D. Wong najlepsze filmy B.D. Wong zdjęcia B.D. Wong galeria B.D. Wong biografia B.D. Wong nominacje B.D. Wong nagrody i wyróżnienia B.D. Wong filmografia B.D. Wong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.