Basil Hoskins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1990 Robert (gościnnie)
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Henderson (gościnnie)
8.7 1977 Doktor Brook (gościnnie)
8.1 1976 Prof. Mason (gościnnie)
8.0 1967 Numer 14 (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Major Zulficar (1964) (gościnnie)
6.8 1959 Adiutant

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Basil Hoskins filmy Basil Hoskins najlepsze filmy Basil Hoskins zdjęcia Basil Hoskins galeria Basil Hoskins biografia Basil Hoskins nominacje Basil Hoskins nagrody i wyróżnienia Basil Hoskins filmografia Basil Hoskins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.