Bartłomiej Nowosielski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Ochroniarz "SkyTechu"
5.0 2010 "Góra" (gościnnie)
6.8 2010 Technik prosektoryjny "Gruczoł" (gościnnie)
5.5 2009
5.6 2009 "Łomot"
4.7 2009 Klient baru (gościnnie)
3.8 2009 Listonosz (gościnnie)
6.7 2008 Działacz (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
5.7 2006 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartłomiej Nowosielski filmy Bartłomiej Nowosielski najlepsze filmy Bartłomiej Nowosielski zdjęcia Bartłomiej Nowosielski galeria Bartłomiej Nowosielski biografia Bartłomiej Nowosielski nominacje Bartłomiej Nowosielski nagrody i wyróżnienia Bartłomiej Nowosielski filmografia Bartłomiej Nowosielski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.