Bartine Burkett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1976 Babcia (gościnnie)
6.8 1974 Mildred Jensen (gościnnie)
0.0 1972 Pani Wilson / Starsza dama (gościnnie)
6.3 1970 Ciotka Helen (gościnnie)
6.9 1968 Pani Conrad (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartine Burkett filmy Bartine Burkett najlepsze filmy Bartine Burkett zdjęcia Bartine Burkett galeria Bartine Burkett biografia Bartine Burkett nominacje Bartine Burkett nagrody i wyróżnienia Bartine Burkett filmografia Bartine Burkett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.