Bart Braverman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Wilkołak (gościnnie)
8.3 2011 Wilkołak (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Wilkołak (gościnnie)
0.0 2000 Wilkołak (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Wilkołak (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Wilkołak (gościnnie)
6.2
Mowgli
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book
1998 Wilkołak (gościnnie)
6.6
Osiem głów w torbie
8 Heads in a Duffel Bag
1997 Wilkołak (gościnnie)
7.3 1990 Wilkołak (gościnnie)
7.4 1990 Wilkołak (gościnnie)
5.7 1989 Wilkołak (gościnnie)
8.0 1987 Wilkołak (gościnnie)
8.1 1984 Wilkołak (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Wilkołak (gościnnie)
7.1 1984 Wilkołak (gościnnie)
6.0 1983 Wilkołak (gościnnie)
10.0 1983 Wilkołak (gościnnie)
1.0 1982 Wilkołak (gościnnie)
7.0 1982 Wilkołak (gościnnie)
6.2 1979 Wilkołak (gościnnie)
6.2 1978 Wilkołak (gościnnie)
7.2 1978 Wilkołak (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Wilkołak (gościnnie)
7.7 1968 Wilkołak (gościnnie)
7.8 1959 Wilkołak (gościnnie)
7.7 1959 Wilkołak (gościnnie)
6.8 1958 Wilkołak (gościnnie)
6.0 1957 Wilkołak (gościnnie)
7.4
Kocham Lucy
I Love Lucy
1951 Wilkołak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bart Braverman filmy Bart Braverman najlepsze filmy Bart Braverman zdjęcia Bart Braverman galeria Bart Braverman biografia Bart Braverman nominacje Bart Braverman nagrody i wyróżnienia Bart Braverman filmografia Bart Braverman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.