Barry Watson
Data urodzenia: 1974-04-23
Miejsce urodzenia: Traverse City, Michigan, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Laura Payne-Gabriel (21.11.1997 - 2000, rozwód); 2. Tracy Hutson (od 14.07.2006), 2 synów: Oliver (ur. 02.05.2005) i Felix (ur. 13.11.2007)

Biografia:
Jego ojciec jest prawnikiem, ma pięcioro rodzeństwa. W wieku 8. lat został modelem. Mając 15 lat dostał pierwszą rolę w serialu NBC "Days Of Our Lives". Rola Matta Camdena w serialu TV "Siódme niebo"(1996) przyniosła mu podwójną nagrodę Teen Choice. Na dużym ekranie był bohaterem czarnej komedii Kevina Williamsona "Jak wykończyć panią T."(1999), a za rolę był nominowany do MTV Movie Award.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Chris
4.4 2011 Pax
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Steven Spence (gościnnie)
7.7
Czas na Briana
What About Brian
2006 Brian O'Hara
6.3
Jak wykończyć Panią T.?
Teaching Mrs. Tingle
1999 Luke Churner
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Seth (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Greg (gościnnie)
5.7 1989 Thomas Edward 'Cowboy' O'Hara (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Watson filmy Barry Watson najlepsze filmy Barry Watson zdjęcia Barry Watson galeria Barry Watson biografia Barry Watson nominacje Barry Watson nagrody i wyróżnienia Barry Watson filmografia Barry Watson aktor Barry Watson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.