Barry Sullivan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1978 Clay Summer (gościnnie)
7.2 1978 Prof. Neville Marlowe (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Phillip Shaffer (gościnnie (1979))
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 Senator Paxton (gościnnie)
7.1 1976 Dr Herbert Stone (gościnnie)
7.0 1975 Kane
10.0 1975 Brian Kelley (gościnnie)
10.0 1974 Thomas Keyes (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Frederick Holbrook (gościnnie)
7.7
Pat Garrett i Billy Kid
Pat Garrett & Billy the Kid
1973 John Simpson Chisum(niewymieniony w czołówce)
8.5 1973 Porucznik Bellin (gościnnie)
7.0 1973 Gordon McKenna / Jason Craig (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Chris Bane(gościnnie)
6.8 1972 Edwards (1974) (gościnnie)
9.4 1971 Anderson (gościnnie)
4.5 1970 Pete Killian(gościnnie)
10.0 1970 Jordan Braddock (gościnnie)
7.0
Był tu Willie Boy
Tell Them Willie Boy Is Here
1969 Calvert
10.0 1969 Gordon Stinson (gościnnie)
6.6 1969 Profesor Tink Polk (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
8.0 1969 Frank Heatherton (gościnnie)
6.4 1968 Morgan Hilliard (gościnnie)
10.0 1967 Fairbanks (gościnnie)
10.0 1967 (gościnnie)
6.0 1967 Dan Caseman (gościnnie)
7.2 1967 Victor Fortune (gościnnie)
6.9 1967 Howard Jameson (gościnnie)
6.6 1966 Alex Lowell (gościnnie)
10.0 1965 Dr Bohan (gościnnie)
7.0 1965 Szeryf Trumbell (gościnnie)
7.0 1964 Generał major Kempton
7.0 1964 James Patrick Shepherd (gościnnie)
8.0 1963 Fred Palmer (gościnnie)
10.0 1963 Major Victor Hanley (gościnnie)
8.0 1963 Oscar Teckla (gościnnie)
5.5 1962 Doug Stover(gościnnie)
6.2 1962 Frank Dawson (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Paul Sampson (gościnnie)
6.0 1961 Miles Calman (gościnnie)
7.0 1961 David Masterson (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
6.6 1960 Warren Barr (gościnnie)
7.4 1959 Mark Burdette / Prawnik Dayton Fuller (gościnnie)
9.2
Inne miejsce
Another Time, Another Place
1958 Carter Reynolds
10.0 1956 Ken Thurston
7.0 1956 Raney Benson (gościnnie)
5.6 1956 Harry / Hobart Schuyler / Daniel Joyce / Sturbridge (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Mark Robeson (gościnnie)
5.8 1954 Dr Donald Carter (gościnnie)
7.0 1953 Robert Slenger (gościnnie)
5.5 1952 (gościnnie)
8.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 Michael Norman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Sullivan filmy Barry Sullivan najlepsze filmy Barry Sullivan zdjęcia Barry Sullivan galeria Barry Sullivan biografia Barry Sullivan nominacje Barry Sullivan nagrody i wyróżnienia Barry Sullivan filmografia Barry Sullivan aktor Barry Sullivan reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.