Barry Stigler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2002 Członek mafii / Stary mężczyzna w barze (ang. głos)
6.2 2002 Dr Makino (ang.) (głos)
7.3 2000 Scourge (ang. głos)
8.2 1998 Tadakoro (ang. głos)
9.3 1995 Pan Gone (niewymieniony w czołówce)
8.0 1995 Dodatkowe głosy (głos)
7.9 1994 Asakura (ang. głos)
5.0 1985 Ojciec Nagisy (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Stigler filmy Barry Stigler najlepsze filmy Barry Stigler zdjęcia Barry Stigler galeria Barry Stigler biografia Barry Stigler nominacje Barry Stigler nagrody i wyróżnienia Barry Stigler filmografia Barry Stigler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.