Barry Sobel
Data urodzenia: 1959
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2008 Ron (gościnnie)
8.5 2005 Bill Maher / Chico / Pat O'Brien (głos)
7.2 2005 (on sam)
6.7 1999 Tim (gościnnie)
7.3
Szaleństwa młodości
That Thing You Do!
1996 Goofball
10.0 1995 Handlarz (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 Doręczyciel pieska
7.0
Doktor Hollywood
Doc Hollywood
1991 Doktor Tommy Shulman
9.5 1989 on sam (1989) (gościnnie)
8.2 1982 Petey Gordon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Sobel filmy Barry Sobel najlepsze filmy Barry Sobel zdjęcia Barry Sobel galeria Barry Sobel biografia Barry Sobel nominacje Barry Sobel nagrody i wyróżnienia Barry Sobel filmografia Barry Sobel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.