Barry Sigismondi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Strażnik (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Trener piłki nożnej (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Starszy oficer (gościnnie)
7.9 2003 Trener piłki nożnej (gościnnie)
8.7 2002 Trener piłki nożnej (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Trener piłki nożnej (gościnnie)
10.0 2000 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Trener piłki nożnej (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.6 2000 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Policjant (2003/2005) (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Cipolla (głos) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Trener piłki nożnej (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Trener piłki nożnej (gościnnie)
7.6 1993 Trener piłki nożnej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Sigismondi filmy Barry Sigismondi najlepsze filmy Barry Sigismondi zdjęcia Barry Sigismondi galeria Barry Sigismondi biografia Barry Sigismondi nominacje Barry Sigismondi nagrody i wyróżnienia Barry Sigismondi filmografia Barry Sigismondi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.