Barry Quin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Profesor Sorvad
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Lionel Huxley (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Simon Byrne / Ojciec Andy'ego (gościnnie)
6.1
Po drugiej stronie lustra 2
Mirror, Mirror II
1997 Gervaise de Lutrelle
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Dr Charles Stark (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 David Faraday / Rafe Johanssen (gościnnie)
10.0 1989 David Harding (gościnnie)
0.0 1987 Porucznik Zachariah Hicks
0.0 1983
8.5 1982 Richard Barwell
0.0 1976 Ward Hadlow (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Quin filmy Barry Quin najlepsze filmy Barry Quin zdjęcia Barry Quin galeria Barry Quin biografia Barry Quin nominacje Barry Quin nagrody i wyróżnienia Barry Quin filmografia Barry Quin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.