Barry Livingston
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.3 2012 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.4 2012 Bill Hickey
7.3
Szefowie wrogowie
Horrible Bosses
2011 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.0 2011 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Wayne Sheehan (gościnnie)
0.0 2009 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.7 2009 Abe (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Prawnik (gościnnie)
8.0 2007 Duane Davis (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Jimmy (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Sam (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.3 2002 Inspektor adopcyjny (gościnnie)
10.0 2001 Wayne Sheehan (gościnnie)
9.8 2001 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.6 2000 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Wayne Sheehan (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.5 1997 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.9 1997 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.8 1996 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.7 1995 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.8 1984 Wayne Sheehan (gościnnie)
8.2 1980 Wayne Sheehan (gościnnie)
10.0 1974 Wayne Sheehan (gościnnie)
8.1 1974 Wayne Sheehan (gościnnie)
10.0 1973 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Wayne Sheehan (gościnnie)
9.0 1969 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.9 1967 Wayne Sheehan (gościnnie)
8.5 1963 Wayne Sheehan (gościnnie)
5.5 1962 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.6 1962 Wayne Sheehan (gościnnie)
8.0 1960 Wayne Sheehan (gościnnie)
9.5 1952 Wayne Sheehan (gościnnie)
0.0

0 Wayne Sheehan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Livingston filmy Barry Livingston najlepsze filmy Barry Livingston zdjęcia Barry Livingston galeria Barry Livingston biografia Barry Livingston nominacje Barry Livingston nagrody i wyróżnienia Barry Livingston filmografia Barry Livingston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.