Barry Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 1965 Książę Shire
8.1 1964 Charles Augustus Milvern (gościnnie)
0.0 1963 Julius Caesar
7.6
Święty
Saint, The
1962 Otis Q. Fennick (gościnnie)
7.4
Wojna i pokój
War and Peace
1956 Hrabia Rostow
8.5 1955 Hamish (gościnnie)
7.4
Demetriusz i gladiatorzy
Demetrius and the Gladiators
1954 Klaudiusz
10.0 1953 John Milton (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)
9.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 Peter Prouse (gościnnie)
6.5 1947 Gregory
6.6 1947 (gościnnie)
6.1
Numer siedemnaście
Number seventeen
1932 Henry Doyle

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Jones filmy Barry Jones najlepsze filmy Barry Jones zdjęcia Barry Jones galeria Barry Jones biografia Barry Jones nominacje Barry Jones nagrody i wyróżnienia Barry Jones filmografia Barry Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.