Barry Jenner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1996 Sheldon Kramer
7.0 1995 Kapitan Evans (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Admirał Bill Ross (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Alvin Drake (gościnnie)
8.2 1989 Porucznik Lieu Murtaugh (gościnnie)
6.2
Zastrzyk energii
Boost, The
1988 Billy
7.0 1986 Doktor Gary McCall (gościnnie)
5.5 1986 Tom Kendall (gościnnie)
6.3 1986 Mark Harris/Donald March (1986, 1989-1990) (gościnnie)
9.0 1985 (gościnnie)
7.5
V
1984 Inżynier mostów
7.8 1984 (gościnnie)
7.6 1984 Porucznik Larson (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Wes Fowler (gościnnie)
6.3 1983 Richard Larson (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
8.2 1982 David Campbell (gościnnie)
8.3 1982 Jim Laird (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Eddie Lucas (gościnnie)
6.8 1981 Oskarżyciel Loomis (gościnnie)
8.2 1980 Warren Keller (gościnnie)
7.0 1973 Alan Rogers (gościnnie)
8.8 1970 Tony Cooper #3 (1974-1976)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Jenner filmy Barry Jenner najlepsze filmy Barry Jenner zdjęcia Barry Jenner galeria Barry Jenner biografia Barry Jenner nominacje Barry Jenner nagrody i wyróżnienia Barry Jenner filmografia Barry Jenner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.