Barry Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Pastor
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Ken Jones (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Doktor George Bullard
0.0 1995 Doktor Flynn (gościnnie)
9.4 1993 Alexander Greaves (gościnnie)
7.0 1993 Gordon Wright (gościnnie)
6.8 1992 Harold Jenkins (gościnnie)
0.0 1989 DI Dove (gościnnie)
0.0 1989 George (gościnnie)
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 McCann
7.9 1986 Inspektor Maslow (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Oficer więzienny Barratt (gościnnie)
7.6 1984 John Attard (gościnnie)
0.0 1980 Matthew Scott (gościnnie)
8.0 1979 Mournful (gościnnie)
10.0 1977 Charlie Fletcher (gościnnie)
8.7 1977 Bob (gościnnie)
8.1 1976 Cledge (gościnnie)
9.0 1975 Charlie Kempthorne
0.0 1973 Morton
10.0 1973 Gurney (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
6.5 1971 (gościnnie)
0.0 1969 Stephen Lamb (gościnnie)
5.5 1967 Andrei (gościnnie)
0.0 1966 Strażnik
0.0 1966 Outwood (gościnnie)
7.0 1965 Włamywacz / Gai / Koepfer
10.0 1964 Kolekcjoner (gościnnie)
0.0 1963 Cesarski żołnierz
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Ascaris (gościnnie)
8.6 1962 Moggie / Glennon (1962) / Reg Henshaw (1967) / Bickford (1971) / Boyce (1975)
5.6
A jak Andromeda
A for Andromeda
1961 Strażnik #1
4.7 1955 Roy Sharp (gościnnie)
8.7 1954 Wheeler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Jackson filmy Barry Jackson najlepsze filmy Barry Jackson zdjęcia Barry Jackson galeria Barry Jackson biografia Barry Jackson nominacje Barry Jackson nagrody i wyróżnienia Barry Jackson filmografia Barry Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.