Barry Flatman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 John Fennimore (gościnnie)
6.9 2010 John Fennimore (gościnnie)
0.0 2009 John Fennimore (gościnnie)
6.4
Andromeda znaczy śmierć
Andromeda Strain, The
2008 John Fennimore (gościnnie)
6.5
Stan wyjątkowy
State Within, The
2006 John Fennimore (gościnnie)
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 John Fennimore (gościnnie)
9.0 2003 John Fennimore (gościnnie)
7.5 2002 John Fennimore (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 John Fennimore (gościnnie)
10.0 2001 John Fennimore (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 John Fennimore (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 John Fennimore (gościnnie)
0.0 1995 John Fennimore (gościnnie)
7.2 1995 John Fennimore (gościnnie)
6.4 1994 John Fennimore (gościnnie)
0.0 1993 John Fennimore (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 John Fennimore (gościnnie)
7.6 1992 John Fennimore (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 John Fennimore (gościnnie)
8.7 1990 John Fennimore (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 John Fennimore (gościnnie)
6.2
Za kamerą
Switching Channels
1988 John Fennimore (gościnnie)
7.7 1988 John Fennimore (gościnnie)
8.0 1988 John Fennimore (gościnnie)
8.1
Tylko Manhattan
I'll Take Manhattan
1987 John Fennimore (gościnnie)
7.7
Kapitan Power i żołnierze przyszłości
Captain Power and the Soldiers of the Future
1987 John Fennimore (gościnnie)
5.5 1987 John Fennimore (gościnnie)
7.0 1987 John Fennimore (gościnnie)
7.2
Martwa strefa
Dead Zone, The
1983 John Fennimore (gościnnie)
10.0 1981 John Fennimore (gościnnie)
5.5 1979 John Fennimore (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Flatman filmy Barry Flatman najlepsze filmy Barry Flatman zdjęcia Barry Flatman galeria Barry Flatman biografia Barry Flatman nominacje Barry Flatman nagrody i wyróżnienia Barry Flatman filmografia Barry Flatman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.