Barrie Gosney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2000 Wujek Barrie
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 The Yokel (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Harry (gościnnie)
7.6 1984 Pan Butler (gościnnie)
7.5 1981 Oszust (gościnnie)
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Lad (gościnnie)
0.0 1970 Jack (gościnnie)
8.0 1969 Reg (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
8.6 1962 Dick Steel (1973) (gościnnie)
4.7 1955 Reporter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barrie Gosney filmy Barrie Gosney najlepsze filmy Barrie Gosney zdjęcia Barrie Gosney galeria Barrie Gosney biografia Barrie Gosney nominacje Barrie Gosney nagrody i wyróżnienia Barrie Gosney filmografia Barrie Gosney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.