Barnaby Kay
Data urodzenia: 1967
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.0 2003 Oliver Wolcott
0.0 2001 Harry Cameron
7.2
Zakochany Szekspir
Shakespeare in Love
1998 Nol
7.5
Człowiek, który wiedział za mało
Man Who Knew Too Little, The
1997 Lider ekipy SWAT
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Doktor Osgood (gościnnie)
7.6 1984 Howard Fallon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barnaby Kay filmy Barnaby Kay najlepsze filmy Barnaby Kay zdjęcia Barnaby Kay galeria Barnaby Kay biografia Barnaby Kay nominacje Barnaby Kay nagrody i wyróżnienia Barnaby Kay filmografia Barnaby Kay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.