Barbara Wałkówna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2005 Biernacka (gościnnie)
7.9 2004 Starsza pani na koncercie w Łazienkach (gościnnie)
8.2 1982 Batorka
7.3 1979 Ciotka Matyldy (gościnnie)
7.8 1976 Kobieta kupująca garnek (niewymieniony w czołówce)
7.1 1974 Matka Jacka i Pawła (gościnnie)
7.2 1965 Inżynier agronom Stankiewiczowa, sąsiadka Nawrockiego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Wałkówna filmy Barbara Wałkówna najlepsze filmy Barbara Wałkówna zdjęcia Barbara Wałkówna galeria Barbara Wałkówna biografia Barbara Wałkówna nominacje Barbara Wałkówna nagrody i wyróżnienia Barbara Wałkówna filmografia Barbara Wałkówna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.