Barbara Valentin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1994 Pani von Schultzendorf (gościnnie)
0.0 1988 Matka Susi
10.0 1986 (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1983
0.0 1982 Frau Risselmeier (gościnnie)
8.5 1980 Ida
7.0 1978 Vera Wüst (gościnnie)
0.0 1976 (gościnnie)
0.0 1973 (gościnnie)
6.9
Król, dama i walet
King, Queen, Knave
1972 optyk
0.0 1972 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Valentin filmy Barbara Valentin najlepsze filmy Barbara Valentin zdjęcia Barbara Valentin galeria Barbara Valentin biografia Barbara Valentin nominacje Barbara Valentin nagrody i wyróżnienia Barbara Valentin filmografia Barbara Valentin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.