Barbara Niven
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tricia
0.0 2011 Madelaine
8.0 2010 Dr Anne Kirkland
10.0 2009 Maggie Malone
8.2 2009 Beth Connors-Weinberg
5.6
Krew z krwi
Summer's Blood
2009 Gaia Hoxey
5.0 2009 Claire Werner
7.8 2008 Pani Wethersby
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Mavis Breen w 1985 (gościnnie)
7.9 2003 Alice Gold (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Elaine Burns (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pani Jenkins (gościnnie)
8.8 1997 Evelyn Cabot
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Kate Anderson
7.5
Wtajemniczenie
Foxfire
1996 Macocha Goldie
6.4
Renegat
Renegade
1992 Tammy Watkins (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Cally Henshaw (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Susan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Niven filmy Barbara Niven najlepsze filmy Barbara Niven zdjęcia Barbara Niven galeria Barbara Niven biografia Barbara Niven nominacje Barbara Niven nagrody i wyróżnienia Barbara Niven filmografia Barbara Niven aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.