Barbara Mitchell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1973 Vi Tonks
0.0 1971 Kobieta w szkole (gościnnie)
0.0 1970 Ruth Pollitt
0.0 1968 Pani Abbott (gościnnie)
8.6 1962 Pani Evans (1963) (gościnnie)
0.0 1958 Hetty Prout
7.6 1955 Tessa Lucas
4.7 1955 Amy Ashton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Mitchell filmy Barbara Mitchell najlepsze filmy Barbara Mitchell zdjęcia Barbara Mitchell galeria Barbara Mitchell biografia Barbara Mitchell nominacje Barbara Mitchell nagrody i wyróżnienia Barbara Mitchell filmografia Barbara Mitchell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.