Barbara Mallory
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Gina (gościnnie)
8.3 2011 Gina (gościnnie)
5.7 1979 Gina (gościnnie)
10.0 1976 Gina (gościnnie)
8.5 1973 Gina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Mallory filmy Barbara Mallory najlepsze filmy Barbara Mallory zdjęcia Barbara Mallory galeria Barbara Mallory biografia Barbara Mallory nominacje Barbara Mallory nagrody i wyróżnienia Barbara Mallory filmografia Barbara Mallory aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.