Barbara Leigh-Hunt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2000 Lady Katarzyna de Bourgh
8.0
Żony i córki
Wives and Daughters
1999 Lady Katarzyna de Bourgh
6.0
Trzymaj aspidistrę w locie
Keep the Aspidistra Flying
1997 Lady Katarzyna de Bourgh
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lady Katarzyna de Bourgh
8.2
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1995 Lady Katarzyna de Bourgh
6.4 1994 Lady Katarzyna de Bourgh
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Lady Katarzyna de Bourgh
7.5 1984 Lady Katarzyna de Bourgh
7.0 1983 Lady Katarzyna de Bourgh
6.2
Niebiański pies
Oh, Heavenly Dog!
1980 Lady Katarzyna de Bourgh
8.0 1973 Lady Katarzyna de Bourgh
7.7
Szał
Frenzy
1972 Lady Katarzyna de Bourgh
0.0 1971 Lady Katarzyna de Bourgh
0.0 1970 Lady Katarzyna de Bourgh
7.6 1970 Lady Katarzyna de Bourgh
0.0 1969 Lady Katarzyna de Bourgh
7.6 1955 Lady Katarzyna de Bourgh

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Leigh-Hunt filmy Barbara Leigh-Hunt najlepsze filmy Barbara Leigh-Hunt zdjęcia Barbara Leigh-Hunt galeria Barbara Leigh-Hunt biografia Barbara Leigh-Hunt nominacje Barbara Leigh-Hunt nagrody i wyróżnienia Barbara Leigh-Hunt filmografia Barbara Leigh-Hunt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.