Barbara Flynn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Isabella (gościnnie)
7.8
Rodzina Borgiów
The Borgias
2011 Isabella (gościnnie)
0.0 2010 Isabella (gościnnie)
8.7 2009 Isabella (gościnnie)
8.5 2007 Isabella (gościnnie)
7.1
Linia Piękna
Line of Beauty, The
2006 Isabella (gościnnie)
7.6
Elżbieta I
Elizabeth I
2005 Isabella (gościnnie)
8.0 2004 Isabella (gościnnie)
10.0 2003 Isabella (gościnnie)
7.6
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
2002 Isabella (gościnnie)
6.1
Kronika pewnego napadu
You're Dead...
1999 Isabella (gościnnie)
8.0
Żony i córki
Wives and Daughters
1999 Isabella (gościnnie)
0.0 1998 Isabella (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Isabella (gościnnie)
0.0 1994 Isabella (gościnnie)
3.0 1993 Isabella (gościnnie)
7.0 1992 Isabella (gościnnie)
2.5 1991 Isabella (gościnnie)
0.0 1988 Isabella (gościnnie)
5.5 1986 Isabella (gościnnie)
0.0 1985 Isabella (gościnnie)
0.0 1982 Isabella (gościnnie)
8.8 1982 Isabella (gościnnie)
0.0 1981 Isabella (gościnnie)
0.0 1981 Isabella (gościnnie)
0.0 1980 Isabella (gościnnie)
0.0 1977 Isabella (gościnnie)
8.7
24 godziny na dobę
Open All Hours
1973 Isabella (gościnnie)
5.0 1970 Isabella (gościnnie)
7.6 1970 Isabella (gościnnie)
8.8 1964 Isabella (gościnnie)
8.6 1962 Isabella (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Flynn filmy Barbara Flynn najlepsze filmy Barbara Flynn zdjęcia Barbara Flynn galeria Barbara Flynn biografia Barbara Flynn nominacje Barbara Flynn nagrody i wyróżnienia Barbara Flynn filmografia Barbara Flynn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.