Barbara Eve Harris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Agentka FBI Felicia Lang
7.4
Niesamowity Spider-Man
Amazing Spider-Man, The
2012 Panna Ritter
7.2 2009 Agentka FBI Felicia Lang
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Agentka FBI Felicia Lang
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Agentka FBI Felicia Lang
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Agentka FBI Felicia Lang
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Agentka FBI Felicia Lang
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Agentka FBI Felicia Lang
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Agentka FBI Felicia Lang
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Pielęgniarka Dorothy Perry (gościnnie)
7.9 2004 Agentka FBI Felicia Lang
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Agentka FBI Felicia Lang
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Agentka FBI Felicia Lang
7.3 2002 Prawnik Welmonta (gościnnie)
8.1 2000 Agentka FBI Felicia Lang
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Szeryf Sherry Liston (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Agentka FBI Felicia Lang
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Agentka FBI Felicia Lang
7.0 1999 Agentka FBI Felicia Lang
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Agentka FBI Felicia Lang
6.3
Intensywna terapia
Critical Care
1997 Agentka FBI Felicia Lang
6.1
Straceńcza misja
Dead Men Can't Dance
1997 Agentka FBI Felicia Lang
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Agentka FBI Felicia Lang
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Agentka FBI Felicia Lang
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Agentka FBI Felicia Lang
7.0 1995 Agentka FBI Felicia Lang
10.0 1994 Agentka FBI Felicia Lang
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Agentka FBI Felicia Lang
7.6
Na Południe
Due South
1994 Agentka FBI Felicia Lang
2.5 1993 Agentka FBI Felicia Lang
6.4
Syreny
Sirens
1993 Agentka FBI Felicia Lang
5.5 1991 Agentka FBI Felicia Lang
7.7
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1991 Agentka FBI Felicia Lang
8.7 1990 Agentka FBI Felicia Lang
7.0 1979 Agentka FBI Felicia Lang

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Eve Harris filmy Barbara Eve Harris najlepsze filmy Barbara Eve Harris zdjęcia Barbara Eve Harris galeria Barbara Eve Harris biografia Barbara Eve Harris nominacje Barbara Eve Harris nagrody i wyróżnienia Barbara Eve Harris filmografia Barbara Eve Harris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.