Barbara Cason
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1984 (gościnnie)
9.0 1984 Rebecca (gościnnie)
10.0 1983 (gościnnie)
8.3 1983 Pani Flannigan (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Elizabeth Moran (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 R.J. Stonewell (gościnnie)
6.2 1979 Dorothy Pitt (gościnnie)
5.7 1978 Iris Porter (1984) (gościnnie)
8.0 1978 Edna Parkins (gościnnie)
10.0 1977 Cloris Phebus
6.8 1977 Jinx Matheson (gościnnie)
7.1 1976 Pani Susan Garvin (gościnnie)
7.4 1975 Jean Howard (gościnnie)
5.0 1974 Komisarz Vickers (1975) (gościnnie)
0.0 1972 Panna Tillis
2.3 1972 Susan Hanover (gościnnie)
4.7 1971 Claire Packer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Cason filmy Barbara Cason najlepsze filmy Barbara Cason zdjęcia Barbara Cason galeria Barbara Cason biografia Barbara Cason nominacje Barbara Cason nagrody i wyróżnienia Barbara Cason filmografia Barbara Cason aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.