Barbara Baryżewska
Data urodzenia: 1939

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009
4.0 2008 Babcia klozetowa w metrze (gościnnie)
6.7 2005 Starsza pani (gościnnie)
6.0 2004 Staruszka (gościnnie)
4.7 2002 Mieszkanka wsi (gościnnie)
7.2 2002 Zakonnica (gościnnie)
4.2 2000 Małgorzata Okińczyc (gościnnie)
6.5 1999 Pracownica opieki społecznej
6.5 1998 Maria
6.8 1998 Leokadia Wójcikowa
5.2 1995 Sekretarka Ewa (gościnnie)
5.1 1993 Kwiaciarka (gościnnie)
6.4 1992 Kobieta w piwnicy
7.8
Dom
1980 Sprzątaczka na Wydziale Informatyki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Baryżewska filmy Barbara Baryżewska najlepsze filmy Barbara Baryżewska zdjęcia Barbara Baryżewska galeria Barbara Baryżewska biografia Barbara Baryżewska nominacje Barbara Baryżewska nagrody i wyróżnienia Barbara Baryżewska filmografia Barbara Baryżewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.