Barbara Barron
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Gina
0.0 2004 Samantha
6.4
Renegat
Renegade
1992 Dianne Schaffer (gościnnie)
8.2 1982 Sąsiadka (gościnnie)
8.5 1955 Matka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Barron filmy Barbara Barron najlepsze filmy Barbara Barron zdjęcia Barbara Barron galeria Barbara Barron biografia Barbara Barron nominacje Barbara Barron nagrody i wyróżnienia Barbara Barron filmografia Barbara Barron aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.