Barbara Barrie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2010 Yetta Monopoli
6.0 2010 Eve
5.3
Sześć żon i jeden pogrzeb
Six Wives of Henry Lefay, The
2009 Mae
3.6
Życie na przedmieściach
Surviving Suburbia
2009 Val (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Mamma Jacobs (gościnnie)
9.1 1999 Peg Sammler (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Paula Haggerty (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Alkmena (głos) (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Helen
6.8 1991 Ann Palmer (gościnnie)
6.7
Koniec linii
End of the Line
1987 Jean Haney
8.1
Tylko Manhattan
I'll Take Manhattan
1987
7.5 1987 Barbara Steadman (gościnnie)
7.9 1986 Miss Lillian (gościnnie)
0.0 1984 Ciocia Margo
7.3 1984 Anne (gościnnie)
0.0 1982 Ellen Hobbes
8.2 1982 Ciotka Rosemary (gościnnie)
6.5
Szeregowiec Benjamin
Private Benjamin
1980 Harriet Benjamin
0.0 1980 Evelyn Stohler
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Dodie Brattle
10.0 1979 Mamie Eisenhower
6.2 1979 Dr Kate Hanley (gościnnie)
0.0 1977 Kaati Fludjicki
6.8 1977 Edna Raines (gościnnie)
8.5 1975 Lorna (gościnnie)
7.0 1975 Elizabeth Miller (1975-1976)
0.0 1973 Norma Brodnik
10.0 1972 Anne Charney
6.3 1970 Judith Chandler (gościnnie)
6.9 1967 Myra Dupont (gościnnie)
0.0 1965 Jean Fields(gościnnie)
5.5 1963 Mary Smith (gościnnie)
7.9 1963 Aiemee Rennick (gościnnie)
8.0 1963 Laurel Catlan (gościnnie)
6.2 1962 Ellen Beecher (1963) (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Isabel (gościnnie)
7.0 1961 Martha Dignan (gościnnie)
6.0 1961 Virginia Stanley (gościnnie)
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961 (gościnnie)
6.6 1960 Celia (gościnnie)
7.8 1959 Elizabeth Harmon(gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Cheryl Hines (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Myra (gościnnie)
8.5 1958 Rosalind (gościnnie)
7.0 1957 Ethel (gościnnie)
10.0
Pułapka
Decoy
1957 Anne (gościnnie)
6.7 1955 Edna (gościnnie)
7.8 1951 Ginny Crandall
9.0 1950 (gościnnie)
5.0 1950 Joanna Sommers (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Barrie filmy Barbara Barrie najlepsze filmy Barbara Barrie zdjęcia Barbara Barrie galeria Barbara Barrie biografia Barbara Barrie nominacje Barbara Barrie nagrody i wyróżnienia Barbara Barrie filmografia Barbara Barrie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.