Barbara Babilińska
Data urodzenia: 1960-02-28
Miejsce urodzenia: Tczew, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
7.2 2010 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
5.2 2009 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.6 2009 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.3 2008 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.5 2007 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
4.5 2007 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
3.5 2005 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
5.0 2005 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
7.9 2004 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
5.7 2004 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.1 2004 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
3.7 2004 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
5.6 2004 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
8.1 2003 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.4 2000 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.6 1999 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.2 1996 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.7 1996 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
7.5 1995 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.3 1995 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.5 1995 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
5.2 1995 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
3.8 1994 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.6 1993 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
9.1 1993 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
6.8 1991 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)
7.3 1989 Recepcjonistka w przychodni Andrzeja (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Babilińska filmy Barbara Babilińska najlepsze filmy Barbara Babilińska zdjęcia Barbara Babilińska galeria Barbara Babilińska biografia Barbara Babilińska nominacje Barbara Babilińska nagrody i wyróżnienia Barbara Babilińska filmografia Barbara Babilińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.