Banjô Ginga
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Nerval (głos)
7.5 2007 Keirō (głos)
8.4 2006 Gekkou
8.1 2005 (głos) (narrator)
8.0 2005 Babbo (głos)
7.0 2004 Ali (głos)
8.0 2004 Kapitan Blue (głos)
2.5 1998 Senator Sharif (głos)
7.5 1996 Lagan (głos)
8.5 1995 Sagat
7.0 1995 Narrator / Zaha Torte (jap.) (głos)
8.5 1994 Raymond (głos)
8.5
O czym szumią wierzby
Tanoshii Willow Town
1993 (narrator)
7.8
Kot w butach
Nagagutsu o haita neko no bôken
1992 Minister (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Steve Long (głos)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Sly Sludge / Ooze (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Drzewo Mocy
Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen
1990 Amondo (głos)
7.6 1989 Gaster
8.0 1989 Ojciec Shampoo (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Bora (głos)
7.5 1987 Scorponok, Mega Zarak
7.8 1987 Buzori
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Kassios (głos)
9.3 1986 Riki (głos)
8.0 1986 Pendelton (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Bora / Colonel Silver / Giran (głos)
7.7
Mała księżniczka
Shôkôjo Sera
1985 kapitan Crewe (głos)
9.0 1985 Harada (głos)
7.3 1984 Souther
8.0 1983 Jean Paul Rochina, Narrator
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Willy Fog (fłos: japońska wersja)
8.5 1978 Ojciec Maetel (głos)
0.0 1978 Théodore (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Banjô Ginga filmy Banjô Ginga najlepsze filmy Banjô Ginga zdjęcia Banjô Ginga galeria Banjô Ginga biografia Banjô Ginga nominacje Banjô Ginga nagrody i wyróżnienia Banjô Ginga filmografia Banjô Ginga aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.