Bailey Chase
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
2.3 2009 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.7 2009 Will Sorenson (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Bryan McKenzie (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.9
Zaopiekuj się mną
Watch Over Me
2006 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.9 2003 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
5.0
Włóczęga
Stray, The
2000 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
6.9 1999 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
4.7 1998 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.9 1997 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.0 1995 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.6
Słodka dolina
Sweet Valley High
1994 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
5.6
Gorąca linia
Hot Line
1994 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)
5.7 1989 Marty 'The Meat Machine' Mayron (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bailey Chase filmy Bailey Chase najlepsze filmy Bailey Chase zdjęcia Bailey Chase galeria Bailey Chase biografia Bailey Chase nominacje Bailey Chase nagrody i wyróżnienia Bailey Chase filmografia Bailey Chase aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.