Aziz Ansari
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Squint (głos)
7.8 2011 Ed (gościnnie)
5.5 2009 Ed (gościnnie)
8.2 2009 Ed (gościnnie)
8.3 2007 Ed (gościnnie)
7.6 2001 Ed (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aziz Ansari filmy Aziz Ansari najlepsze filmy Aziz Ansari zdjęcia Aziz Ansari galeria Aziz Ansari biografia Aziz Ansari nominacje Aziz Ansari nagrody i wyróżnienia Aziz Ansari filmografia Aziz Ansari aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.