Ayda Field
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Constance (gościnnie)
5.9
Teraz ty!
Back to You
2007 Montana Diaz Herrera
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Jeannie Whatley
10.0 2006 (ona sama)
0.0 2004 Różne charaktery
7.0 2001 Kim (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ayda Field filmy Ayda Field najlepsze filmy Ayda Field zdjęcia Ayda Field galeria Ayda Field biografia Ayda Field nominacje Ayda Field nagrody i wyróżnienia Ayda Field filmografia Ayda Field aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.