Ayako Kawasumi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Henrietta de Tristain (głos)
8.1 2011 Anastasia (głos) (gościnnie)
6.6 2011 Jeanne d`Arc / Durandal (głos)
6.7 2011 Estella Lilburn (głos) (gościnnie)
6.1 2011 Harumi (głos)
7.7 2011 Saber (głos)
8.3 2010 Minako Ayuzawa (głos)
8.3 2010 Ko Aoki (głos)
8.2 2010 "Nodame" Noda Megumi (głos)
6.8 2010 Miyuri Tsujid? (głos)
7.1 2010 Otsuu Tsurugaya (głos)
7.4 2010 Tomomi Saiky? (głos)
7.7 2010 Laura Stuart (głos)
8.0 2010 Saki Tenjoin (głos)
8.0 2010 Ayumi Tokita (głos) (gościnnie)
7.8 2010 (narrator)
8.6
Pandora Hearts
PandoraHearts
2009 Alice (głos)
7.9 2009 Siostra Athena (głos)
8.0 2009 Natsuki Mizuhashi (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Kazumi Yoshida (głos)
5.2 2009 Leina (głos)
8.3 2009 Saki Tenjoin (głos)
6.5 2009 Chizuru Minamoto (głos)
7.8
Maria Watches Over Us 4th Season
Maria-sama ga Miteru 4th
2009 Y?ko Hosokawa (głos)
5.8 2009 Leina (głos)
8.3 2009 Shoko (głos)
6.6 2009 Tsuge Eufinley (głos)
8.0 2009 Reika Galvani (głos)
8.7 2009 Matsuri Sakuragi (głos)
8.4 2009 Marl (głos) (gościnnie)
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 Dziewczyna (głos)
8.4 2008 Ruriko Matsunai (głos)
7.6 2008 Henrietta de Tristain (głos)
8.3 2008 Noda "Nodame" Megumi (głos)
8.1 2008 Laura Stuart (głos) (gościnnie)
7.2 2008 Chizuru Minamoto (głos)
7.7 2008 Saki Tenj?in (głos)
7.0 2008 Eneus (głos)
6.5 2008 Fumiko Kobayashi (głos)
7.0 2008 Akeru Nishikura / Pierre (głos)
9.0 2008 Holon (głos)
8.0 2007 Elena (głos)
7.8 2007 Henrietta (głos)
8.5 2007 Megumi "Nodame" Noda (głos)
7.3 2007 Koume (odcinek 10) (głos)
7.9 2007 Kazumi Yoshida (głos)
6.8 2007 Shizuki Minagami (głos)
7.6
Romeo i Julia
Romio × Jurietto
2007 Emilia (głos)
7.6 2007 Tomoko Kawada (głos)
6.6 2007 Blanc Neige (głos)
7.6 2007 Hime Lillian (głos)
6.4 2007 Kaon (głos)
6.6 2007 Kiriko Mamiya (głos)
7.0 2007 Otoha Sakurano (głos)
8.2 2007 Shion Yasuoka (głos)
7.7 2007 Shizuru Hibara (głos)
8.0 2007 Matsuri Sakuragi (głos)
9.0 2007 Mikan Natsu (głos)
8.0 2006 Saber (głos)
7.6 2006 Henrietta (głos)
8.3 2006 Kaori Misaka (głos)
8.0 2006 Ran (głos) (gościnnie)
7.7 2006 Suzuran / Właściciel (głos) (gościnni
7.5 2006 Wool (głos)
8.0 2006 Kanako Ohno (głos)
8.6 2006 Shizuno Misaki (głos)
0.0 2006 Kazumi Yoshida (głos)
6.9 2006 Sara Werec (głos)
7.8 2006 Anego (głos)
8.5 2006 Kazumi Yoshida (głos)
8.2 2006 Kazumi Yoshida (głos)
5.0 2006 Touko Mishima (głos)
8.0 2006 Aya Hiwatari (głos)
9.1 2006 Gedoumaru (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Angela / Sophia (głos)
0.0 2005 Sara Halifa (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Młoda Catherina (głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Kazumi Yoshida (głos)
6.5 2005 Shizuki Minagami (głos)
7.2 2005 Takami Sugita (głos)
8.1 2005 Tazusa Sakurano (głos)
8.1 2005 Lafiel (głos)
7.9 2005 Matsuri Sakuragi (głos)
5.5 2005 Rio Mamiya
8.7 2005 Elsa (głos)
5.0 2005 Kanna Maeta (głos)
5.5 2005 Gerda (głos)
8.0 2005 Sayuri Hida (głos)
7.2
Kapłanki przeklętych dni
Kannazuki no Miko
2004 Chikane Himemiya (głos)
7.9 2004 Ohno Kanako (głos)
8.1 2004 Ondine (głos) (gościnnie)
7.2 2004 Miharu Sena Kanaka (głos)
8.4 2004 Kaede Shiranui (głos)
7.6 2004 Kurau Amami (głos)
7.9 2004 Hikari (głos)
7.0 2004 Kasumi Kisaragi (głos)
7.0 2004 Michiru (głos)
6.2
Tristia: Błękitna wyspa
Aoi umi no Tristia
2004 Nanoca Flanka (głos)
7.3 2003 Koishi Herikawa (głos)
8.5 2003 Winia Chester (głos)
7.5 2003 Aoi Sakuraba (głos)
7.4 2003 Hotaru (głos)
7.7 2003 Ruri (głos)
8.0 2003 Unagi (głos)
7.5 2002 Koishi Herikawa (głos)
7.2 2002 Aoi Sakuraba (głos)
7.9 2002 Megumi Shitow (głos)
7.1 2002 Jacqueline (głos)
8.0 2002 Kaori Misaka (głos)
8.2 2002 Mahoro Ando (głos)
6.8 2002 Elmina (głos)
8.0 2002 Miu Nomura
7.7 2001 Dolce Saito (jap.) (głos)
8.3 2001 Mahoro (głos)
7.9 2001 Kaede Saitou (głos)
8.0 2001 Lafiel (głos)
8.0 2001 Elie (głos)
8.5 2001 Chikage (głos)
7.5 2001 Kame no Ayumi (Żółw) (głos)
7.0 2001 Akari (głos)
7.5
Sanktuarium Aniołów
Tenshi Kinryoku
2000 Sara Mudo (głos)
7.5
Boska Ceres
Ayashi no Ceres
2000 Chidor Kurumi (głos)
8.2 2000 Lafiel (głos)
7.6 2000 Mayuko Chigasaki (głos)
7.9 2000 Hanako (głos)
8.6 2000 Operator
10.0 2000 Ruriko Ikusawa (głos)
8.5 2000 Papillon Noir (głos)
10.0 2000 Rishu (głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Tomoko Nomura (głos)
8.0
Łowca dusz
Senkaiden Hôshin engi
1999 Shinyoh (głos)
8.8 1999 Lafiel (głos)
8.2 1999 Natsuki Mogi (głos)
6.8 1999 Rinko (głos)
8.0 1999 Akari Kamigishi (głos)
7.0 1999 Kyoko Miyano (głos)
7.0 1999 Sara (głos)
9.0 1999 Kyoko Miyano (głos)
7.6 1998 Sayaka (głos)
7.5 1998 Melfina (głos)
10.0 1998 Rishu (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ayako Kawasumi filmy Ayako Kawasumi najlepsze filmy Ayako Kawasumi zdjęcia Ayako Kawasumi galeria Ayako Kawasumi biografia Ayako Kawasumi nominacje Ayako Kawasumi nagrody i wyróżnienia Ayako Kawasumi filmografia Ayako Kawasumi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.