Axel Scholtz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Balkos Opa (gościnnie)
0.0 1992 Erwin
0.0 1990 (gościnnie)
0.0 1988 Chrischan (gościnnie)
0.0 1987 (gościnnie)
7.0 1978 Horst Kerst (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Axel Scholtz filmy Axel Scholtz najlepsze filmy Axel Scholtz zdjęcia Axel Scholtz galeria Axel Scholtz biografia Axel Scholtz nominacje Axel Scholtz nagrody i wyróżnienia Axel Scholtz filmografia Axel Scholtz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.