Aviva
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Heather
0.0 2011 Dziewczyna rzeki
0.0 2009 Casey
4.0
Co gryzie Jimmy'ego?
Out of Jimmy's Head
2007 Emily (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Eve (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sarah Henson (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Celeste Church - 1997 (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Shannon (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Członek klubu Booster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aviva filmy Aviva najlepsze filmy Aviva zdjęcia Aviva galeria Aviva biografia Aviva nominacje Aviva nagrody i wyróżnienia Aviva filmografia Aviva aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.