Avery Clyde
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Elyse (gościnnie)
0.0 2008 Elyse (gościnnie)
7.5 2005 Elyse (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Elyse (gościnnie)
9.0 2004 Elyse (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Elyse (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Elyse (gościnnie)
8.8 2001 Elyse (gościnnie)
5.9 2000 Elyse (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Elyse (gościnnie)
5.5 1996 Elyse (gościnnie)
0.0

0 Elyse (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Avery Clyde filmy Avery Clyde najlepsze filmy Avery Clyde zdjęcia Avery Clyde galeria Avery Clyde biografia Avery Clyde nominacje Avery Clyde nagrody i wyróżnienia Avery Clyde filmografia Avery Clyde aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.