Austin Lysy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Freddy Parnes (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Freddy Parnes (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Freddy Parnes (gościnnie)
7.3 2004 Thomas Gates (gościnnie)
6.5
Perfumy
Perfume
2001 Freddy Parnes (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Freddy Parnes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Austin Lysy filmy Austin Lysy najlepsze filmy Austin Lysy zdjęcia Austin Lysy galeria Austin Lysy biografia Austin Lysy nominacje Austin Lysy nagrody i wyróżnienia Austin Lysy filmografia Austin Lysy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.