Austin Basis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Devin (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Devin (gościnnie)
7.5 2010 Devin (gościnnie)
9.0 2009 Devin (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Kenny Spruce (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Devin (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Devin (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Devin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Austin Basis filmy Austin Basis najlepsze filmy Austin Basis zdjęcia Austin Basis galeria Austin Basis biografia Austin Basis nominacje Austin Basis nagrody i wyróżnienia Austin Basis filmografia Austin Basis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.